neděle 14. února 2016

Botky pro Elsu




        Asi jako většina holčiček ujíždí i ta moje pětiletá už pár měsíců na Ledovém království. Volba masky na karneval byla tedy dopředu naprosto jasná. Přiznám se, že z nedostatku času jsem "vyměkla" a šatičky koupila na Aliexpressu. Jsou krásné a poměrně kvalitní, což jsem ani nečekala. Dcera z nich má obrovskou radost. 
        Pak ale vyvstal nový problém - botičky. Ty už jsme si vyrobily samy z obyčejných cviček :-)

 
                                Základ: bílé cvičky:




                                Gumičky jsem odstřihla:


Namíchala jsem si akrylovou barvu v odstínu našich šatiček a cvičky s ní natřela:


Pak už jsem jen vzala stříbrné tekuté třpytky a nakreslila s nimi různé ornamenty. 
Přišila jsem novou gumičku s krajkou a bylo hotovo :-)




2 komentáře:

  1. Krásně dotvořený kostým, těma botičkama! Mimochodem, pamatuju na dobu, kdy cvičky, tzv jarmilky stály rovných 17,- kčs. Teď bych si netroufla ani tipnout cenu.
    Byla jsem s tříletou vnučkou na karnevale, co pořádala jejich školka. Ona se tam chytla "velké kamarádky" (pětileté) , co byla za Elsu a držela se jí jak klíště. A když se jí kámoška ztratila, odchytla si jinou Elsu.Bylo jich tam opravdu hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, kolik stojí v obuvi, já jsem je koupila u Vietnamců za 99 Kč, ale taky pamatuju dobu, kdy jsme je na tělocvik kupovali za pár korun :-)
      Ta "Frozen" mánie je šílená, myslela jsem si, že to dceru brzy přejde, ale drží ji to už od loňska: doma si neustále hraje na Ledové království, ona je samozřejmě Elsa a její roční sestra musí být logicky Anna. Taky tak půjdou na ten karneval: Elsa a Anna :D

      Vymazat